Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

16 maj 2015

Well it's been a while!

Jag kan ju inte påstå att jag har varit flitig med att uppdatera bloggen på sistone. Blev faktiskt själv ganska förvånad när jag upptäckte att det gått nästan ett år sen jag uppdaterade den senast. Även om det har varit tyst på den fronten (och facebook) så har jag ändå hunnit sy en del. De här 12 pennfodralen postades till Japan för en tid sedan.

Although I haven't updated you lately doesn't mean my sewing machine has ran out of gas. I've recently made 12 pencil cases that were part of a bigger order to Japan. I hope they'll be well received by their new owners.

4 kommentarer:

Klockarbarn sa...

Men gud vad roligt att se ett inlägg från dig. Välkommen tillbaka. Hoppas du slänger in ett inlägg då och då.

Retro Elephant sa...

Jag ska göra mitt bästa Klockarbarn! :)

Maria sa...

Du laver altid de smukkeste ting :-)
Godt med et indlæg fra dig.
God søndag :-)

SiriR sa...

Jippi, endelig noe fra deg! Du lager fortsatt utrolig flotte ting:)