Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

05 april 2013

Serveringsbrickor á la Retro Elephant


De här fyra brickorna är gjorda av mitt alldeles egna Retro Elephant tyg. Jag kommer ihåg att jag ordnade en röstning där alla fick rösta på sin färgkombination, de fyra med mest röster beställda jag tyg i. Tyget har jag inte använt så mycket av och jag har funderat länge vad jag skulle kunna använda det till. Till slut bestämde jag mig för att göra små serveringsbrickor av tyget. De här brickorna kommer snart finns till försäljning i min kommande webbutik. Mer om den inom kort!

Trays made from my own Retro Elephant fabric. These can soon be purchased in Retro Elephant's upcoming webshop. Stay tuned!

3 kommentarer:

Gelememos sa...

Supersnygga! :)

Emma sa...

Ser fram emot dessa! Den rosa måste finnas i mitt kök, gärna så snart som möjligt! ;)

Retro Elephant sa...

Emma, jag kommer meddela både här och på facebook när webbshoppen öppnar :) Du lär inte missa det!

//Lina