Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

06 november 2012

Black on black

Jag var ju tvungen att testa min nya, svarta etiketter på en beställd börs. Måste säga att jag är väldigt nöjd över att kunna välja mellan två färger. Tyget heter för övrigt "Miljoonasydän" och är designat av Arja Mattila år 1971.

Little purse made of the "Miljoonasydän" fabric designed by Arja Mattila year 1971. It was really nice to put the new black label on the purse. 

3 kommentarer:

Carro (mysigtdesign) sa...

Ser jättefint ut!

Thea sa...

Snyyyyyyggt!

Retro Elephant sa...

Ibland är det kul att göra något utan färger också :)

//Lina