Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 september 2012

Retroslipsar till folket!


Måste säga att det är verkligen kul att sy slipsar. Det passar alltid eftersom längden kan ändras och även bandet runt halsen. En liten kille bar den här slipsen under den förra helgens festligheter. Kul att mitt elefanttyg kom till användning!

Bild lånad från Ditten O Datten

I mars ordnade jag en tävling där man kunde vinna 100 st egendesignade namnlappar. Vinnaren meddelade glatt för en tid sedan att hon nu äntligen hunnit beställa dem och också fått hem dem. Visst blev de snygga!

1 kommentar:

Sofie sa...

va härlig slips! och tyget passar ju ypperligt till det!
ha det gött!
s