Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

28 juli 2012

Sommartempo

Nu har jag verkligen kört med sommartempo här på bloggen. Jag har sytt en del beställningar men inget  som jag orkat fotografera och blogga om. Känner mig riktigt sommarlat men på ett skönt sätt.

Förutom alla beställningar som  färdigställts så har jag också hunnit ordna bland mina tyger och sysaker. Samma dag som jag ordnade i tygskåpet så bloggade I heart retro om sin underbara syateljé som hennes man byggt på deras gård. Ateljén var hela 37 kvadrat och jag kände mig riktigt avundsjuk när jag såg hur otroligt fin, ljus och rymlig den var.
Jag kan berätta att jag BOR tillsammans med min pojkvän på ungefär samma kvadrat och har endast en pytteliten syhörna och en liten del av klädskåpet där jag förvarar mina tyg i pedantiska högar (för att rymma så mycket som bara möjligt). Så länge jag bor mitt i centrum av Helsingfors så kan jag glömma en egen ateljé... eller ens ett eget arbetsrum för den delen. Som tur räcker de få kvadraten till för att kunna skapa Retro Elephant kreationer.


9 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Atalje eller inte, det är fantastisk ordning du har bland tygerna (något jag bara drömmer om). Härligt att få kika in i ditt tygskåp! :-)

od Andulky sa...

Underbar ordning!!

Alice BraLLan sa...

Åh så mycket vackert! Imponerande ordning på dina högar.

MinaMirakel sa...

Vilken ordning, jag har fem ungar som gärna kollar mina tyger.
Så du kan ju tänka dig hur där ser ut!/Åsa

GOBLIgobli sa...

Ljuvlig ordning och bara det gör att det är ännu roligare att sy och pyssla.
Jag har nu insett hur viktigt det är, i alla fall för mig, att ha fint ikring där man skapar. Röran jag hade innan mitt röj gjorde mig bara förvirrad.

sveas punkt. sa...

Men åååh, vilken underbart fin och inspirerande blogg du har!! :) Varför har jag inte hittat hit tidigare..?
// Sandra

Birgit | taulu ja tapetti sa...

Sköna Bilder har du! Tack!

annkatrin sa...

WOW! Vilken ordning du har! Attans vad avis jag blir...

designofluna sa...

Alltså, vilken skattkammare!!!