Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

21 juni 2012

Something new

Den här väskan är en ny modell som jag utvecklat för en kund. Väskan är enkel i sin form och har långa axelband som gör det möjligt att bära den på axeln. När jag sydde den så kom jag att tänka på att en tunn men hård botten skulle vara bra. Kanske ni har några fiffiga förslag?

Trevlig midsommar!

New totebag model developed for a Retro Elephant customer. 

8 kommentarer:

Ewa sa...

Masonitskiva kanske?

Lotten sa...

Jag har använt tunna skärbrädor i plast från IKEA som går att klippa till i rätt mått. Funkar kanonbra!

Retro Elephant sa...

Tack Ewa och Lotten, skall kolla upp båda tipsen. Ett plus är det ju nog om man kan klippa till dem med sax.

//Lina

Johanna Retrolover sa...

Hej! Grymt snygga grejer! vill bara tipsa om en tävling: retrolover.blogg.se. Think you will like it!

hennihenni sa...

Bordstabletter i plast kanske? Eller är de för tunna? Går ju att hitta billigt med fula mönster på i Tiimari och liknande butiker...

Anonym sa...

Skulle det inte funka att klippa ut ur en typ GB-låda? Eller blir det för litet?

Ina sa...

Hej riktigt snygg modell! Jag brukar använda 5:- bordstabletter i plast från IKEA. Fungerar jätte bra och lätta att klippa i.

Retro Elephant sa...

Tipsen bara väller in, tusen tack till er!

//Lina