Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

04 juni 2012

Från Stockholm

För ett par helger sedan besökte jag Stockholm. Jag hade tur med vädret eftersom det var sol och mer än 20 grader varmt. Jag hann besöka några loppisar, Gustavsbergs Hamn och x-antal mysiga kaféer. Hyllpappret och tyget på bilden fyndade jag till ett riktigt kanonpris.

Här i Helsingfors har det varit kallt den senaste veckan, runt 10-15 grader och regn varje dag. Det känns som om man suttit inne lite för länge och väntat på solen och värmen. Idag lyser solen även om det fortfarande är kallt. Slutet av veckan skall som tur bli varmare, det ser jag fram emot!

I bought the shelf paper when I visited Stockholm a couple of weeks ago. The weather was execellet, over 20 degrees every day. It has been rainy and chilly during the last week here in Helsinki. The sun is shining today but the temperature is still quite low,  but in the end of this week it is going to be warmer as well.
Det här tyget är nu till salu i Linas Bloppis, klicka på bilden för att få veta mera. 

This fabric is for sale in Linas Bloppis, click on the picture to get more details.

1 kommentar:

Luna D Sign sa...

Det är så roligt när man hittar riktigt bra fynd!
Kram