Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

19 juni 2012

För fest

Några av er kommer kanske ihåg de här slipsarna som jag sydde för ganska exakt ett år sedan. Roligt nog så gjorde brödernas slipsar succé så till sommarens fester beställdes nu ett par gröna med vita hjärtan. Tyget är det som jag fyndade i Stockholm, gillar det verkligen.

Retro ties for boys with style. Custom made for two brothers that already has one Retro Elephant tie from before.

6 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Så härliga!/Åsa

Lykke sa...

Utrolig flotte! Har et likt stoff jeg nettopp kjøpte på Åhlens :D

dorabella sa...

Sååå fina!! Hade hade jag haft en mindre kille så hade jag gjort en beställning!

Åsa Tidqvist sa...

åh så fina!

SiriR sa...

Så kule!

Emma sa...

Superfina! Tyget är en av mina storfavoriter, har sparat och använt varenda småbit jag hade från en gardin.