Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 juni 2012

60's housewife

Fick hem det här fina förklädet på posten för någon vecka sedan. Tanken är givetvis att brutalt klippa sönder det men inte innan det förevigats på en bild! Lite 60's housewife och färgmatchning på hög nivå.

I'm just about to cut this wonderful apron into pieces. But first I had to immortalize it on a picture, a weird one.

6 kommentarer:

MinaMirakel sa...

ahhhhh, mycket turkost.
Bästa färgen som finns!/Åsa

finnkids sa...

Jag gillar också turkos! Den skall du behålla som den är, inte klippa! :-)

Retroknappen sa...

Underbart! Jag blir avis! ; )

Aleisa Ribalta sa...

Oh, nej, klipp inte! Vad fint den är! men sen tänker man att du ska ju göra ännu finare små saker, och så tröstar man sig!

Anita sa...

Har haft ett sånt tyg i min ägo en gång - helt underbart.

Blir spännande att se vad du kommer att använda det till.

Petra / Popetotrora sa...

Fint!! Och jag blir väldigt nyfiken på klänningen under för den ser superfin ut!