Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

31 maj 2012

Tyg som väcker skaparlusten!

Först vill jag bara säga att min syster blev väldigt glad över era snälla kommentarer till mitt förra inlägg!

Hittade det allra ljuvligaste frottétyget på loppis för ett par dagar sedan. Inget fynd prismässigt men kvalitets- och utseendemässigt nog! Fick sådan lust att bara direkt sätta saxen i det, hann knappt torka efter tvätten, haha. Ville sy något okomplicerat bara för att få prova på tyget, därför fick det bli två små haklappar.
Thank you everyone who commented my previous post. My little sister was happy to read all nice things you had to say.


Terry cloth fabrics can be difficult to find. I bought this one a couple of days ago, it wasn't cheap but goddammit so nice it is!

6 kommentarer:

Helena sa...

Tyget är tokläckert!!! å haklapparna superfina:)

Ellie sa...

frotté är verkligen bästa att sy haklappar till de minsta av, att inte fler tänker på det, vanlig snygg trikå har liksom ingen absorberingsförmåga...
snyggt R-E!

od Andulky sa...

Gah så snyggt!!!
Förstår att du är en stolt storasyster!! Möbeln är grym!
/Anna

Vecka - Vecka sa...

Oj vad fina! Ibland är jag också sån att jag inte ens låter tyget torka :-)

Retro Elephant sa...

Ellie, jo så tycker också jag. Frotté har otrolig uppsugningsförmåga. Dessutom använder jag plastad frotté på baksidan så det blir riktigt bra + att väskor inte rinner igenom.

Vecka-vecka, haha, så går det när man är för ivrig. Händer allt som oftast hemma hos mig :)

//Lina

Alice BraLLan sa...

Vilket underbart tyg. Haklapparna blev helt fantastiska