Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

15 maj 2012

Populärt just nu

Nu är det helt klart väskor som gäller. När den ena väskbeställningen är klar så trillar den andra in. Kanske tygkassen är den ultimata sommarväskan. Passar perfekt som shoppingväska och strandväska, dessutom är den så där passligt casual som det skall vara på sommaren.

Vilken gillar du bäst?


The tote bag is the most popular product at the moment. It is perfect for casual summer days.

Which one do you prefer?

10 kommentarer:

Unknown sa...

Snygga allihopa! Men den vita med stort blommönster är min favorit!

Ina sa...

Så härliga! De stora blommmönstret är min favo.

maria syr och så vidare sa...

Jättefina allihop, men jag får nog också utse den blommiga som favorit!

Frejon sa...

alla är fina men gillar nog den med gubbarna bäst :-)

Ellinor sa...

Hej!

Jag har en snabb fråga; vart köper du dina byglar till börsarna?

Åsa Tidqvist sa...

Lika fina som alltid =)

Emelie sa...

blommiga tyckte jag bäst om! :

dorabella sa...

Väldigt, väldigt fina!!

od Andulky sa...

Så fina!

Klara sa...

Alla var helt fantastiskt söta, dock är den med babushka dockorna min favorit :D