Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 maj 2012

Gästdesigner hos Retro Elephant

Min kära sambo har länge velat sy något eget av mina färgsprakande tyger men fastnade lite i planeringsskedet. Jag hjälpte honom på traven genom att köpa ett vintage tyg som jag tänkte skulle falla honom i smaken. Det visade sig vara en bra gissning för vips så hade han måttat ut en rejäl handelskasse i tyget och jag gav lite hjälp på vägen. Väskan här under är alltså helt och hållet hans verk. Nu kommer vi strida om vem som skall få gå och handla, hihi. 

Ha en underbar söndag!
Designed and made by my beloved. I bought the fabric for him and he did, more or less, everthing else by his own. Gotta love the result!


Have a nice Sunday!

3 kommentarer:

Cia sa...

Nice!

Helena sa...

Fan vad kul!!! Å vilket snyggt resultat sen då:) Jag skulle allt gärna vilja se min kära sambo sitta vid symaskinen men han är svårlockad. Ska visa honom detta inlägg. Kanske att han kan få lite inspiration:)

Nina little perky sa...

Mycket stilig!