Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 mars 2012

Vinn egendesignade namnetiketter!


Nu har du chansen att vinna 100 stycken egendesignade namnetiketter till ett värde av 950 kr (ca 105€). Etiketterna är vävda enligt dina färg-, bild- och textönskemål. Jag använder mig själv av vävda etiketter och fördelen med dem är att man kan tvätta dem om och om igen utan att färgen försvinner.

Det är företaget Ikastetiket som står för utlottningen. Företaget har bl.a.specialiserat sig på olika typer av vävda namnband för märkning av kläder.

Tävlingen pågår fram till tisdagen den 20 mars kl. 23.59. Allt du behöver göra för att kunna delta i utlottningen är följande:

1. Skriv ett inlägg i din blogg där du länkar till tävlingen (där du också gärna får presentera en preliminär design)

2. Kommentera detta inlägg genom att berätta kort vad du vill att det ska stå på dina 100 klädetiketter och vad du skulle använda dem till

Vinnaren utses med hjälp av en slumpgenerator den 21 mars och meddelas här på bloggen.


In English!

Now is your chance to win 100 customized name tags at a value of 950 SEK (approx. € 105). The labels are woven according to your color-, image- and text requests. I personally use woven labels and the advantage of them is that you can wash them over and over again without the color fading.

The company Ikastetiket, which accounts for the drawing has among other things specialized in various types of woven name tags for clothing.

The contest runs until Tuesday 20th March at. 23:59. All you need to do in order to participate is:

1. Write a post in your blog where you link to the contest (where you also can present a preliminary design)

2. Comment on this post by briefly
telling
what you would write on your 100 clothing labels and what you would use them for

The winner will be chosen using a random number generator on the 21st March and will be posted here on the blog.

45 kommentarer:

kråkspark sa...

Jag skulle såklart ha Kråkspark på mina etiketter och har länge tänkt skaffa mig sådana. Det ska också vara en kråka på etiketten men exakt hur den ska se ut vet jag inte nu och inte heller vilken färg eller typsnitt som blir snyggast.

Titinea sa...

Jag skulle vilja ha Tihidesign på etiketten och använda den till mitt barns kläder och alla kläder som jag syr och ger bort. :)

Garbo sa...

Jag skulle vilja ha Pysselmajan på mina etiketter. Det har aldrig blivit av att jag skaffat några, så det vore ju toppenkul att få vinna mina första.. Vore en häftig känsla att sy fast dom på grejerna jag syr och ger bort. Det skulle göra mej jättestolt att se min logo på mina hemsydda saker..

sheweb.se sa...

Hej!

Känner verkligen ett stort behov av etiketter som går att sy in i sidan på plagg, passar så mycket bättre på ex. mössor än de jag nu har! Skulle ha min logo på etiketten och länken till min webb. Tror jag fortsätter med vit bakgrund och svart text.

Hälsningar Sara, sheweb.se

Lilla P sa...

Lilla P vill gärna vinna och processen av design av etikett har pågått ett tag men nu kanske jag äntligen kan bestämma mig.

Knejs sa...

På mina etiketter skulle jag vilja ha Knejs. Designen är det svåra, jag älskar brunt men fantiserar ibland om våga mig på någon färggladare variant på lapparna!

Michelle sa...

Hvis jeg måtte være heldig at vinde skulle der naturlivis stå Æblekind - det er mit kælenavn fra da jeg var lille, og jeg bliver stadig kaldt det.

Mærkerne skulle være foldet og vende på højkant og skal sys i siden af tøjet, som jeg syer til mine to piger (og i ny og næ lidt til veninders børn).

Mille sa...

Sikke en skøn give away!
Der skulle stå mille1000fryd på mine, da mit navn er Mille Fryd og alt hvad jeg kreerer af hæklede, strikkede, syede sager til mine piger og hjemmet ville være så fint med eget navnelabel på.

Henny sa...

Jeg ville skrive "sysletrolden" på mine.
Og jeg står i den situation at jeg kun har 8 tilbage fra min sidste ordre, så hvis jeg vinder ville det bare være kanon.

Annika sa...

Jag skulle vilja ha etiketter där det står Annika Dauns Hemslöjd. För att sy på mina egna alster som jag i huvudsak stickar. Något jag funderat över att beställa men inte känt att jag har haft råd att göra.

Linnéa sa...

Jag skulle vilja ha MiMeLin på mina etiketter och så någon liten filur som jag inte har kommit på ännu. Eller oxå skulle jag vilja ha dubbelvikta som går att sätta i sidan på plaggen.

Unknown sa...

Uhu... Det kunne jeg godt tænke mig at vinde!!

Jeg vil skrive CamillaS og Have dem som midtfoldet mærke så kan de både bruges til sidesømmen og i nakken! Jeg syr til salg og for venner og bekendte.

fante sa...

fante skulle det ju stå på mina, och de skulle i huvudsak hamna på barkläder. Sedan har jag ju min logo också.

Lizzy72 sa...

På mina skulle det stå Julip som är en sammanslagning av barnens och mitt namn. Jag har efter flera års uppehåll kommit igång med syendet igen. jag syr just nu mest barnkläder. Med hopp om tur! /Lisbeth

Caroline Lindskog sa...

Jag har just börjat sy kläder till min lilla bebis Tuwa, och det är ju så roligt. Är verkligen beroendeframkallande! På mina etiketter skulle det stå tuwaluva eftersom hennes storebror alltid kallar henne för det. Bakgrunden skulle vara mörklila och texten grå. Ett litet hjärta skulle jag nog också ha. Vore jätte kul att märka kläderna man syr.

Palven sa...

Yes!!! Vilken fin utlottning :o)
Jag har länge tänkt, men inte kommit till skott, att fixa till nya etiketter. Skulle vilja ha texten "Palven" samt ha den egenritade tösen (den som syns i rutan) som bild, kanske med lite rött på klänningen :o)

Nu önskar, önskar, önskar jag att fru Fortuna är med mig denna gång!!!

gitte sa...

Sikke en super give away, jeg er helt vild med disse mærker, men har endnu ikke fået invisteret i denne slags, Hvis jeg skulle være den heldige vinder skulle der stå
Iea-Ea som er det mit logo jeg syer tøj som...
De navne mærker som jeg har nu har påført et billede af en lille bi og det er jeg ret glad for så tror bestemt at skulle der et lille billede på skulle det være af en bi...
Mvh gitte

K.YRA sa...

Vilken rolig tävling :)
Hoppas, hoppas, håller tummarna för att jag vinner! Jag har nämligen börjat fundera på hur mina etiketter skulle se ut, kanske det vore bra att ändra namnet om jag vann, lillebror borde få vara med han också... Vad roligt det skulle vara att fundera ut ett nytt namn och en kul design!

Anonym sa...

Vilken fin utlottning!! Min mamma stickar tröjor och sockar så det står härliga till. Tänk att få överaska med ettiketter!
Det skulle stå "gjord av Inger S".
Den skulle vara vit med en liten blomma på.
Hoppas att turen kommer till mig!
Britt
britt.jonesig@telia.com

Hanna P S sa...

Jag är gärna med i utlottningen! Det skulle stå PS i form av min logga och kanske något mer. Troligtvis svart eller mörkgrå bakgrund.

LiNA och LiAN sa...

Har länge tänkt på att beställa limegröna etiketter med svart text där det står LiNA&LiAN och en stjärna som symbol. Gärna dubbelvikta att sy fast i sidan av plaggen. Etiketterna skulle pryda kläderna jag syr åt mina barn - det är dom som är Lina & Lian.

Hoppas fru Fortuna är på min sida i denhär fina utlottningen :)

Hanna Engkvist sa...

Åh, jag vill också vara med. jg skulle vilja ha min logga (Space Age Design), förmodligen svart på turkos bakgrund. Nu gör jag egna genom att skriva ut på transferpapper och stryka fast på bomullsband. Funkar det med, men väldigt omständigt...

od Andulky sa...

Har bloggat om tävlingen nu ;-). Lånade din bild också, hoppas det var ok?
/Anna

Glömde skriva till vad jag skulle ha etiketterna till: Jag skulle ha dem till de allra finaste sakerna jag syr :-).

Fru Sommer sa...

hvilken fin præmie - den vil jeg gerne vinde ;) jeg har tidligere designet under mærket BalancE, men denne gang skal der stå: sy min kjole. som skal sidde i en kollektion på 100 kjoler ! krydser fingre - god dag fra rikke ;)

MinaMirakel sa...

Jag vill gärna vara med och tävla om etiketterna.
På mina skulle det stå ÅSA´S ÅTERBRUK.
Jag syr en del kläder av just återbrukat material, till skillnad från mina andra barnkläder som heter MinaMirakel.
Kommer ett inlägg om detta på min blogg idag!/Åsa

Anonym sa...

Hejsan! Jag vill gärna vara med i din fina utlottning!
Det skulle stå Alexandra så alla vet att det är mina kläder så det blir lätt att hålla reda på :)
Ha det bra!
Alexandra
alexandra.erik@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha mysigtdesign på mina etiketter, en ny snygg färgkombo (är väldigt trött på svart och grått) samt en snygg bild av ett buret barn...

Hannak sa...

Om jag vinner skulle jag vilja att ettiketterna hade texten "pysslat av hannak".

Rumpetuss sa...

Vilken trevlig blogg!! Jag vill gärna vara med och tävla! Länkar på bloggen! Om jag vinner vill jag ha Rumpetuss etiketter med min egna logga som jag filar på...hoppas!!!

Ina Bäck sa...

Mycket trevlig tävling. Har man tur kanske man kan få upptryckt de där etiketterna jag tänkt göra så länge nu. Designen är redan klar och kan beskådas här.

Malin/ Tjabos Skat sa...

På mina lappar skulle det stå Tjabos Skat som är det märket som jag syr under. De jag har nu är väldigt enkla med offwhite text på vinröd bakgrund. Tycker om färgerna, men skulle vilja ha en mer unik lapp med någon form av figur/logga oxå, och det får gärna vara sånna som man syr in i sömmen. Jag syr mest till min egen dotter, och lite till vänner och bekanta. Har snart gjort slut på mina första 100 lappar jag beställde för ca ett år sen, och vill så gärna ha nya ännu finare lappar :-)

Fru Sommer sa...

nu med link til dig på min blog ;)

Elin sa...

Vilken rolig tävling! Om jag vinner vill jag såklart ha min söta giraff-logga på lapparna, för att sprida MOEdesign på ett snyggt och proffsigt sätt. :)

Pernilla sa...

Men detta har jag missat vill också vara med om det inte är försent:)

Mina skulle vara bruna med turkos text och det skulle stå Mockolini märket som jag syr barnkläder under.
Är i behov av nya lappar när jag är så less på dom gamla.
Länkar i högerspalt på bloggen!

Fargeglad sa...

jeg ville ha fargeglad på min merkelapp, og bilde av en elefant. Brun skrift på offwhite bakgrunn. Jeg krysser figrene for at jeg vinner.

Unknown sa...

Dem kunne jeg godt bruge :-)

Der skal stå Storm & Co i sølv på mørkegrå eller sort bund og jeg vil bruge dem til det børnetøj jeg netop er begyndt at sy :-)

Lo sa...

Hejsan! Vilken kul utlottning!
Om jag fick önska skulle det vara en fjäril som bild och det skulle i text stå 1000butterflies for humanity.
Allt Gott!
Lo

Maria sa...

kunne være skønt at vinde :)

Lone sa...

Jeg ville gerne vinde nogle etiketter i gråt med hvid tekst.
Der skal stå Lone-strik på dem og være en tegning af en elefant.

Anonym sa...

super kul tävling. Mina etiketter skulle jag sy på mina återbruks och nyproducerade pyssel alster Allt från virkade bakelser till lapptäcken. Designen är ju de svåra men retro inspirerat får de bli och med texten zorkiosa.

Nina sa...

Hej Lina, rolig tävling. Haa haa - och såg jag att min andra part "Piff" har redan varit här ... det är jag som är "Piff". Det är retro - re -duce, re -use, re -design som gäller för oss.

Och som Lo skrev ... en retro fjäril med "68" stil skall det vara! Text - 1000 butterflies for Humanity!

PS. Var hittar jag mera information om dig????

Liina sa...

Det skulle stå Lee-nah på mina. Och jag skulle nog vilja ha en fin logga med... På ett rådjur eller nåt... =)

Och jag skulle ha dem när jag syr. Jag har börjat få tillbaka sylusten och när jag flyttat (om två veckor) är det planerat att jag ska ha ett syrum. Och då kommer de väl till pass. =)

Oh. Nu börjar jag längta ännu mer efter att kunna sy. Min symaskin är nerpackad. Och alla tyger och grejer =)

Dittenodatten sa...

På mina skulle det stå ditten-o-datten och skulle passa perfekt då de jag har nästan är slut och jag snart ska stå på min första marknad och sälja mina alster!

Kakelpanna sa...

Jag skulle gärna ha naturvita etiketter med Kakelpanna på. Till barnkläder har jag lite mer färgglada etiketter, men dessa skulle användas till vuxenplagg!

Retro Elephant sa...

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!