Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

20 mars 2012

Tyg med vårkänslor

Fyra tjusiga tyger som jag gillar skarpt. Färgerna matchar också fint med den vårstämning jag börjat känna inom mig. Tyvärr så är det ganska små bitar men bättre det än inget. De vita blommorna mot röd botten är nog det som jag gillar mest!

Idag, tisdag är den sista dagen du kan tävla om att vinna 100 st egendesignade klädetiketter. Delta nu innan det är för sent. Hittills är det bara lite på 30 deltagare så man har stor chans att vinna!

Four new and wonderful fabrics with true spring feeling. Today is the last chance to participate in the drawing, only a bit over 30 participators so far.

4 kommentarer:

Marit sa...

Sterke, fine farger! Og ja til vår!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, underbart fina!! Elefanterna har jag i rosa, men gult var faktiskt strået vassare. :-)

barbara sa...

I just found your blog and love it. Your work is amazing and I am very jealous of your fabric stash! :o)

maria syr och så vidare sa...

Finfina vårtyger! Vilken fantastiskt trevlig blogg du har. Jag har nyss äntrat bloggvärlden och har hittat massor av inspiration här hos dig, tack!