Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

24 mars 2012

Presenting the winner...

Ditten o datten!


Stort grattis från Retro Elephant. Vinnaren valdes med hjälp av en slumpgenerator. Sammanlagt var det 44 st deltagare varav den vinnande lotten var nummer 43 (Ditten o datten). Skicka ett mail till mig så kan vi fundera vidare på din valda design för klädetiketterna.


Till er andra så vill jag tacka för ert delatagande, fler tävlinger kommer att komma!


The winner in the drawing was Ditten o datten, congratulation! Thank you everone who participated in the drwaing. I will organize more drawings in the future as well, keep your eyes and ears open!

3 kommentarer:

Dittenodatten sa...

Vilken underbar överaskning så här på morgonkvisten!!! Vad glad jag blev!!! =)

Fru Sommer sa...

stort tillykke til dittenodatten, håber jeg er den heldige en anden gang ;)

sheweb.se sa...

Grattis Dittenodatten!

//Sara, sheweb.se