Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

07 mars 2012

Jungle love

Oj oj oj, ni kan inte ana hur mycket jag tycker om det här tyget, alldeles underbart. Tror det kan vara frågan om ett gammalt Finlaysontyg. Neccessären är beställd av en kund som fått vänta alldeles för länge eftersom mina neccessär spännen tog slut. Nu kan jag äntligen posta iväg den.
För övrigt har min tillvaro varit fylld med tidskrävande studier och det är inte mycket tid som lämnat över för bloggen. Mars skall bli bättre än januari och februari.

Wonderful jungle fabric, probably a Finlayson fabric. The toilet bag is ordered by a customer. I hope I'll have more time for blogging in Mars, Januari and February were filled with time consuming school work.

7 kommentarer:

Erica sa...

Studier är kul men lämnar inte mycket tid över för kreativiteten och skapandet. Befinner mig i den situationen också just nu.. Bland fin neccessär må jag säga!

MinaMirakel sa...

Underbar!/Åsa

Åsa Tidqvist sa...

superfin!

miss wagtail sa...

Vilken absolut ljuvlig!!

Lime by me - Lime design sa...

Verkligen supersött tyg som gjorde sig bra som börs!

Anonym sa...

Ojojoj! Superfin och värd att vänta på! :) Ser fram emot paketet snart! Tusen tack, och, ingen fara med den långa väntan. Fick ju fin kompensation från dig och jag lär säkert återkomma i framtiden! //Ulrika

hennihenni sa...

Fantastiskt tyg, Finlayson har några godbitar...