Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

06 februari 2012

Efterlysning!

Finns det någon därute som har tröttnat på sitt nummer av Hus&Hems tidning "Retro" (nummer 2). Försökte köpa den direkt av Hus&Hem men de hade inte kvar några i lager. Skicka ett mail till mig om någon vill sälja sitt exemplar till mig. Numret kom ut i oktober/november förra året.

retro.elephant@gmail.com

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej, enligt den senaste tidningen av Retro som precis kommit ut ska man kunna beställa de gamla tidningarna (nummer 1 och 2) fortfarande. Testa att gå in på www.husohem.se/retro och klicka vidare på länken där man beställer gamla nummer. Hoppas du får tag på tidningen.

Henrietta sa...

Jag har den till salu/byte om du är intresserad. Har mailat dig!
//Henrietta

Retro Elephant sa...

Tack snälla för tipsen. Henrietta, jag har mailat dig :)

//Lina