Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 februari 2012

Attraction


Tänk så mycket man kan hitta på med tyg. Igår testade jag göra några kylskåpsmagneter, riktigt kul. Fågelkortet har jag gjort i ett flertal olika versioner.

I made some colorful magnets for my refrigerator.

4 kommentarer:

Helena sa...

Kylskåpsmagneterna är ju bara supercoola!!! Såna vill jag med ha:)

Emelie sa...

Jättefina magneter, annars brukar ju kylskåpsmagneter vara extremt fula i allmänhet. =) Brukar också göra fåglar fast mestadels i tyg. Har dock en gjord i retrotapet som bor inne på väggen i min sons rum. Tror faktiskt det måste bli lite fler fåglar på väggarna nu när det snart är vår.

lillavild sa...

Hur har du gjort den lilla knappen? :)

Kolan sa...

Jättefina knappar! Åh, de gillade jag. Jag är en amigurumi, ett virkat djur, och jag har en blogg. Kolla gärna den. Jag kollar nämlingen din fina blog!
madebykolan.blogspot.com


/Kolan