Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 januari 2012

Back in business

Hej alla fina bloggläsare. Jag valde att ta det riktigt lugnt under julen därför har det också varit tyst här på bloggen. Nu är jag utvilad och vill sy massor, först ute detta år blir ett par Retro Elephant brallor med min elefant som applikation på det ena benet och lillens namn på baken. Det här var faktiskt första gången som jag sydde ett par "namnbrallor".

Om lite mer än en vecka sticker jag iväg till Köpenhamn. Om ni har något tis om vad man BÖR göra (butiker, platser, evenemang) så får ni gärna tipsa i kommentaren. Det är nog mer än tio år sedan jag var där senast, hihi.


Now I'm "back in business" after a long but well-earned holiday. First out is a sweet pair of trousers with elephant and name applications.

5 kommentarer:

Shamu sa...

Finfin bukse med herlig elefant! :-))

MinaMirakel sa...

Jättefina, med söt elefant!/Åsa

Fangoria sa...

Verkligen snygga! Du lyckas alltid få till din egen unika stil! =)

Frejon sa...

Måste bara säga Tack för byxorna =D

Retro Elephant sa...

Frejon: Kul att de kommit fram, hoppas de passade :)

//Lina