Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 december 2011

Nedräkningen har börjat


Lovade i det förrförra inlägget att avslöja vad jag och min kära fixade ihop för en liten tid sedan. Resultatet blev en egendesignad julkalender med små fickor för varje dag. Det var minsann svårt att välja ut tyger men tycker vi lyckades riktigt fint till slut. Den här är gjord bara för oss, det känns kul att återuppta en barndomsfavorit. Luckorna är fyllda med ett sött litet brev, en händelse planerad för dagen eller något litet gott.

Personal Advent Calender in own design, made by me and my beloved darling. I can admit that it was somehow difficult to choose the fabrics for each day but the result indicates that we made the right decisions.

17 kommentarer:

Nusse sa...

Så otroligt vacker! Det är den allra första adventskalender någonsin som jag känt ett längt efter, tycker annars de flesta är ganska smaklösa... Och de där kantbanden alltså..puh. :)

Tyg och otyg sa...

Jättefin!

Lotten sa...

Åhh Lina vad fin den var! Jag suktade efter Maia Isola´s på Marimekko häromdagen.... men din slår den med hästlängder!

Liberata sa...

Du kan nog du, har beundrat marimekkos alender men om jag sku vara bättre på att sy så sku jag också satsa på att sy en själv !!! snyggt än en gång !

Annika Berg sa...

Riktigt läcker! Underbara tyger och finfin design.

Anonym sa...

Jättesnygg!

MinaMirakel sa...

Helt fantastisk!/Åsa

Unknown sa...

Jättefin!

Retroknappen sa...

Helt underbar! Kanonfin design!

tanten på auktion sa...

snygg, snyggare, SNYGGAST!!!

Anonym sa...

Oh vilka vackra tyger, snyggt!

hennihenni sa...

Tror jag gillar lucka 3 mest... eller 16... eller 1... eller 5... Hjälp vad svårt att välja ett favorittyg! Tur att du slipper välja :)

krajamaria sa...

Så fin, och jag gillar speciellt idén med att det finns en tanke med vad som stoppas i de små fickorna, inte bara en sak för att det ska vara.

Malin på pastill.nu sa...

Åh så fin, och vad mysigt med de små breven i :-)

Pyssellycka sa...

Så fint och vilken mysig idé att uppvakta varandra lite på det viset!

Mia sa...

Jättefin! :)

Liberata sa...

Snälla Lina kan du sådär i all enkelhet beskriva hur du fäst dedär "luckorna" o hänga ihop :) Den e så snygg