Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 november 2011

Tystnaden

Många av er har säkert börjat fundera vart retroelefanten tagit vägen. Först bar det av till Tyskland (som jag skrev om i det förra inlägget) vilket var en väldigt lyckad resa. Efter hemkomsten så har jag befunnit mig i en lång och utdragen flyttningsprocess. Kan väl bara konstatera följande: inte så bra idé att jobba deltid, dessutom vara egen företagre (dvs. två jobb), studera heltid med fullproppat schema och sedan toppa allt med en flyttning. Ni förstår säkert varför vissa saker prioriterats bort under den senaste månaden. Nu har saker börjat lugna sig något och jag skall börja njuta igen av att sy lite. Jättekul så här inför julen att pyssla lite. Skall bara se till att de sista lådorna töms.

OMG! What a crazy last month. Studies, two jobs and lot of other things too. Soon the last boxes from the moving project are empty and I can continue with my sewing projects, it's gonna be so fun!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag säger bara: OJ!!!! Hoppas det lugnar ner sig.

MinaMirakel sa...

Vi får hoppas att du får en lugn och skön jul!/Åsa

Malin sa...

Åh, jag blev helt slut bara av att tänka på hur mycket du håller på med på samma gång!
Kram Malin