Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 november 2011

Christmas is on its way

Retro Elephants julverkstad är i full gång. Det klart det har blivit sytt en hel del pengabörsar i olika storlekar, en perfekt julgåva. Sen kan jag också passa på att säga att jag och min kära har knåpat på ett litet större, julbetonat syprojekt som tog sammanlagt 12 timmar att färdigställa. Mera om det när julen närmat sig något mer. Jag har massa nya, fina tyger som jag tvättat och strykt efter flytten, bilder på dem kommer också snart (samt uppdatering av Linas Bloppis). Så kul att hinna sy lite igen. Hoppas ni alla får en underbar helg!I have a lot of fun Christmas projects to do. Many orders on money purses have dropped in, a nice little gift to give someone. Me and my boyfriend have just finished a bigger sewing project (something for ourselves this time), it's gonna be perfect for Christmas and I will tell you more about that soon. Have a nice weekend!

2 kommentarer:

Anna, Tvillingtand sa...

Oj vad effektiv du varit! Härligt att se så många fina på rad =)

Pyssellycka sa...

Så fina tillsammans hela högen!