Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

02 oktober 2011

A coat to die for!

Vissa plagg lägger jag ner otroligt mycket tid på men det gör jag bara för jag vet att i slutändan kommer jag känna att det var värt det. Mina fodrade retrojackor är just ett sådant plagg. Den här är lite specialsydd med små fickor på framsidan (även de är fodrade). Tyget i kombination med modellen är helt klockren. Noterade du de små svampar som syns på knapparna? Jag blir så glad av den här jackan.. Det här inlägget blev skrytigt värre, men det struntar jag i.

This coat took a lot of time to finish but it was totally worth it. The fabric in combination with the model is perfect. Did you notice the small mushrooms on the buttons?
De här två paren örhängen köpte jag av en vän för ett par dagar sedan. Hon använder sig av otroligt fina detaljer på sina smycken och de är alla så välgjorda och dessutom av välutvalda material. Dessa smycken kommer ni få se mera av, kan jag lova!

Two pairs of earrings bought from a friend of mine. She is incredibly good at making every detail look perfect and she uses only high quality material. I promise you will see more of her lovely jewellery in the future.

31 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Helt fantastisk, jag kanske skulle sy en grön jacka till lilltjejen jag med!/Åsa

Retroknappen sa...

Supersnygg! Helt klart värd att skryta över. : )

Unknown sa...

Supersnygg! Knapparna är fina! Kappor är nog något av det snyggaste plaggen man kan sy, så absolut värt att sätta ned lite extra tid på det. Har funderat på att göra vinterkappor till mina barn, men det är inte lätt att komma på något snyggt material som också funkar riktigt kalla vinterdagar.

Anonym sa...

Fin! Såg direkt svamp-knapparna. Förstår att du älskar den, med rätta!

Lotten sa...

Åhh den är fantastiskt fin!

Ina sa...

Super härlig jacka. en sådan skulle jag kunna tänka mig i min storlek.

FridoLi sa...

Oj oj oj vilken fin jacka! Nog den finaste jag sett faktiskt!! :-)

ewa sa...

Jättefin, vad kostar den?

dorabella sa...

J...igt snygg! Tyget är fantastiskt och även modellen!

Sofia sa...

Supersnygg!

Maxine sa...

Jättefin jacka! och superfina örhängen! Två verkligen begåvade hantverkare :)

Anonym sa...

Underbar! Maila mig angående affär! eva_lotta@hotmail.com

Hanna P S sa...

En sån jacka kan man helt klart skryta över :-)

Anonym sa...

Så fin!!! Och jag är så glad att den är min tös lilla kappa:)

{K * Design} sa...

Underbar! Har du ritat mönstret själv? En sån där modell har jag tänkt sy till stortjejen bara jag hittar något snyggt tyg. Det där var ju fantastiskt fint!

Emma Clara sa...

Dina kappor är helt bedårande!!!

Anonym sa...

Skryt på! Den är ljuvlig!

Annwes sa...

Herleg jakke!

Anonym sa...

Verkligen to die for!! Helt underbar! Så för min del får du skryta hur mycket du vill! :-)
//Thea (Kokalal)

Lilla Anka sa...

Men så fin jacka!!! Den är verkligen "to die for"!

Fröken Pimpinett sa...

Ljuvlig! Om jag hade sytt jackan skulle jag skrika högt av stolthet!

hennihenni sa...

Visst får man skryta på sig själv när man gör något snyggt! Skulle vara kul att se den "in action"...

HannasHörna sa...

Hej hej! Åh vad fin. Helt okej att skryta när man är så duktig. Ska du sälja eller ha själv? Kram

Retro Elephant sa...

Hennihenni: Bilder på jackan när den används är på kommande :)

Hannashörna: Jackan är nog beställd, känns nästan lite tråkigt att skicka iväg den.

//Lina

Petra / Popetotrora sa...

Ja, den där va verkligen to die for!! Lovely!

RÄVENoRÄKAN sa...

Skryt på du bara! Det får man göra när man gjort nåt bra :-)

sofia sa...

åh! den är så söt så man skulle vilja äta upp den! eller rama in den!

Åsa Tidqvist sa...

Helt underbar kappa!! Knapparna är perfekta, verkligen pricken!!

Linnea sa...

Underbart söt och jag älskar knapparna! Bra jobbat!! Jag ska ha smått snart och jag blir ju så sugen :)

Nook elin sa...

Fantastiskt fin!!

Mia sa...

oih, jättefin! :)