Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

04 september 2011

John Blund och hösten


September är årets första officiella höstmånad. Nätterna börjar bli kallare och allt det gröna börjar skifta mot gult. Egentligen har jag inget emot hösten även om de regniga och blåsiga dagarna kan vara vidriga. Det mysiga med hösten är att få tända ljus, dricka en kopp varmt och mysa under filten.

Den här jackan skulle minsann vara skön att gosa i. Fodrad med mjuk fleece som håller värmen bra. Den har ännu ingen ägare så om du är intresserad kan du skicka ett mail på: retro.elephant@gmail.com (storleken är ca 98/104)

The autumn is getting closer. The nights are colder and all the green in nature starts to fade. What would be nicer than to wear a jacket like this? Lined with the softest fleece fabric. It still has no owner, so if you're interested you can send me a mail retro.elephant@gmail.com

24 kommentarer:

Krumitott sa...

Men så snygg! Underbar modell, är det eget mönster?

Retro Elephant sa...

Krumiott: Omarbetat gammalt mönster så man kan väl nog säga att det är mitt eget.

//Lina

n i n n u sa...

Oih, John Blund är pop !

OttoPippi sa...

DEN.. ÄR... UNDERBAR!!!! SÅ synd att mina har något större. Annars hade jag bannemej köpt den!

Knuffodragen sa...

Verkligen superfin! Den ser väldigt mysig ut inuti.

Retroknappen sa...

Underbar! Älskar den!

Unknown sa...

Jag är inte säker nu längre ;-), men tror det var 300. Jag är nog jättenöjd också, så i den bemärkelsen var det värt väntan!

Supersnygg jacka! Har en liknande modell i klippningsskedet :-).

HannasHörna sa...

Helt underbar! Min lillskrutta är lite liten tyvärr annars så...kram

HannasHörna sa...

Helt underbar! Min lillskrutta är lite liten tyvärr annars så...kram

MinaMirakel sa...

Helt fantastisk!/Åsa

Anonym sa...

Jättefin! Väcker verkligen ha-begär!

lilla hjärtat sa...

Så underbar.....tänk om man hade en liten tös ; )

GOBLIgobli sa...

Tack snälla du för din fina kommentar hos mig. =)

Wcollection sa...

Fantastisk!

Petra / Popetotrora sa...

Underbar jacka! Ser grymt varm och gosig ut. :-)

Vecka - Vecka sa...

Den är helt underbar! Man blir ju sugen!
Jag gillar hösten. Känns så fräscht efter sommarens hetta..

Gila sa...

Underbar jacka!

Unknown sa...

Så utrolig fin!

Handmade by GEERTSEN sa...

Ih, hvor laver du nogle fine designs! Og en rigtig fin side du har. Jeg glæder mig til at følge dig på bloggen.

Unknown sa...

Såå... fin en lille jakke.
Jeg har tildelt dig en Award, se mere på www. lillesoed.blogspot

Hanna P S sa...

Helt underbar!

Kiiromi sa...

den är gudomlig, du är verkligen fantastiskt duktig på att sy.

Mia

Liberata sa...

Så fin ! Vad tar du för den!?

Anonym sa...

Intresserad att köpa denna eller den andra gröna kappan! Maila mig på eva_lotta@hotmail.com