Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 september 2011

Augustimarknadens fynd

Jag lovade ju att visa mina tygfynd från marknaden som jag besökte i augusti. Höll ju på att glömma bort men såg bilderna när jag rensade bland mina fotomappar. Sammanlagt hittade jag fyra fin fina tyger. Det rosa-orangea är en bordsduk, John blund tyget är en lång gardinkappa, klövertyget är två gardinlängder och det gröna tyget är ett örngott.

Hoppas ni alla haft en ritkigt fin helg!

I almost forgot to show you the fabrics that I bought on the market I visited in August. Four lovely fabrics in different sizes.

Hope you all had a great weekend!

6 kommentarer:

Palven sa...

Klövertyg och John Blund är alltid lycka att hitta :o)

MinaMirakel sa...

Det med rosa och orange tycker jag var jättefint!/Åsa

Hanna P S sa...

Vilken lycka :-)

Lina sa...

skulle man kunna få köpa en bit av klövertyget?

Retro Elephant sa...

Lina: För tillfället har jag inga planer på att sälja klövertyget. Alla tyger som jag gör mig av med och som man kan köpa hittar du i Linas Bloppis (www.linasbloppis.blogspot.com)

//Lina

dorabella sa...

Lyckost! :)