Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

16 augusti 2011

Utlottningen är avgjord

Nu hade jag äntligen tid att lotta fram en vinnare av Retro Elephants tygtävling. Jag använde mig av en helt vanlig slumpgenerator för att dra fram en lycklig vinnare bland de 68 personer som deltog.

Så här såg det ut när vinnaren sumpades fram.


Nummer 20 blev alltså den vinnande lotten. Kommentar nummer 20 i tävlingen var "Fellai", stort grattis från mig!

Tusen tack alla andra som ville delta. Känn er inte besvikna för det kommer dyka upp en mycket stor tävling hos Retro Elephant inom en relativt nära framtid.


"Fellai" is the lucky winner of vintage fabrics in Retor Elephant's give-away. Congratulations! Thanks to everyone who participated in the competition. Don't feel disappointed for not winning it might be your turn next time. A new, big give-away will appear soon, stay tuned!

2 kommentarer:

Bebe sa...

Grattis till vinnaren :-) Låter mkt spännande med ny tävling!
Jag har också en tävling på min blogg, titta gärna förbi: http://200procent.blogspot.com/2011/08/give-away-tid.html

Fellai sa...

Stort tack! Vad glad jag blir över vinsten!!!!!