Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 augusti 2011

Landskapstyg och en påminnelseJag är nog lite svag för de fina och färgglada landskapstygen. Jag tror det övre är ett Tampella tyg och det undre ett gammalt Ikea tyg (rätta mig om jag har fel). Två tyger som jag känner mig lite extra glad över att ha i samlingen.

Nu är det bara en dryg dag kvar av tävlingen där du kan vinna sex stycken fina vintagetyger. Klicka här för att komma till tävlingen.

I love these old landscape fabrics from the 70's. I think the first one is an old Tampella fabric and the second one should be an Ikea fabric, both from the 70's.

I also want to remind you about my fabric give-away, only one day left. Click here in order to participate.

1 kommentar:

Ewa sa...

Det nedre heter södra strömgatan o är alldeles alldeles underbart!