Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

21 augusti 2011

Från helgens marknad

På fredag besökte jag Finlands största utomhusmarknad. Här kryllade det av fina grejer. Otroligt mycket porslin, speciellt Arabia, men också mycket retroprylar. Bildkollaget visar några av fredagens godbitar, MUMS. När jag har bättre tid så skall jag fotografera och visa vad jag köpte där. Massa fina tyger men också lite porslin.

I visited Finland's biggest outdoor flee market last friday. A lot of nice pottery and retro stuff. I bought several vintage fabrics and some other things that I'll show you next week.

9 kommentarer:

Gila sa...

Så mycket fint. Köpte du allt du fotade??

Hanna P S sa...

Wow, coola grejor!

Retro Elephant sa...

Gila: Nej inget i fotokollaget köpte jag. Mina inköp kommer jag visa inom kort :)

erleichda sa...

nydelige ting : )

finnkids sa...

Härliga saker du kollat in! Du var nog i Nykarleby tror jag... :-). Blir kul att se sen vad du fyndade!

E.R.R.Y sa...

Mums vad mycket fint! Var hittar man den marknaden?

Retro Elephant sa...

Finnkids: Jo det stämmer nog :)
E.R.R.Y.: I Finlands österbotten ordnades marknaden.

Cia sa...

Åh den som finge bo i Finland och gå på Juthbacka.. <3

Heimlaga sa...

Det är i allra högst grad barndomstrakter för mig, men jag har aldrig varit på marknaden...