Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

06 augusti 2011

The color closest to my heart

Även om jag ÄLSKAR färgglada vintagetyger så är min inredningstil ganska neutral och ljus. Men det finns en färg som jag verkligen är svag för och som man kan hitta diverse prylar av i mitt hem. Det är den varmröda färgen som går aningen mot orange. Om jag ser en snygg retropryl i den färgen så får den följa med mig hem. Den söta väckarklockan och emaljmuggarna (från 70-talet) köpte jag så sent som idag. Fick allt till ett trevligt fyndpris. Andra färger som jag för tillfället tycker om i inredningen är turkost/mintgrönt och olika nyanser av rosa.

Vilka färger tycker du om att blanda med i din inredning?

I LOVE colorful vintage fabrics but my interior design is quite neutral and light. But there is one color that is closer to my heart than any other. It's a warm red, heading a bit to a orange tone. I already have several interior gadgets in that specific color. The alarm-clock and the enamelled mugs are some of my latest findings of that color.

What colors do you like to use in your interior design?

7 kommentarer:

Sara sa...

Grundfärgerna rött, gult, grönt och blått går som en röd tråd genom allt .)...

erleichda sa...

i like red, but i always turn into blues when decorating... i think is my greek heart speaking : )
love your blog !

Pyssellycka sa...

Fina prylar, och jag håller med, färgen är jättefin. Själv har jag konstaterat att jag inte har öga för det där med inredning... Det blir lite som det blir.

Unknown sa...

favoritfärgerna växlar. Just nu gärna gult, turkost och lite grått. Men neutral bas.

Hanna P S sa...

Underbara prylar! Gillar också den varmröda färgen, men hemma har vi mer av detaljer i turkos/mint, cerise och orange.

Fiffiga Systrar sa...

MEn åh vilka läckra fynd! Rött är verkligen en härlig färg!

Hos mig är basen vit och så förändras accentfärgerna efter årstid. Det måste vara någon färg med i spelet!

Favoriterna är rosa, blått/turkos och så rött då såklart!

Ha en toppendag!

Kram Elin

MinaMirakel sa...

Såååå söta muggar!/Åsa