Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

31 juli 2011

Ibland får man till detJag måste erkänna, jag är en riktigt liten matchningsnörd. Gissa om jag blev glad när jag kom på den här matchningen. Elefanternas rosa färg finns som små detaljer i det blåa tyget och elefanterna har dessutom blåa tår. Man ska väl ibland få skryta på sig själv lite.. jag tycker det här täcket blev SKITSNYGGT!

Some of my projects turn out better than others. this is definitely one of the better ones. I can't help loving color combinations.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Just det, skitsnyggt :-)

Monica sa...

Nydelig teppe <3

Gerda sa...

Helt fantastiskt snygg kombo! Hejja dig!

Aleisa Ribalta sa...

âh, LINA! det hár ár sà du! Underbart! jag ár fortfarande 9i Spanien, undar om jag kommer att ha en fin eller finsk ´verráskning nár jag kommer hem, puss till dig!

Pyssellycka sa...

Verkligen läge för lite skryt tycker jag! Håller med, skitsnyggt är ordet!

Retro Elephant sa...

Aleisa: Det ahr du säkert, för posten kan inte slöa hur mycket som helst :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Väldigt fint matchat, förstår att du känner dig nöjd :)

Gila sa...

Oj oj oj så fint!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, verkligen!! Supesnyggt!!