Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 juli 2011

Härlig sommarbild

En söt tjej som börjar ha ett och annat RE-plagg i garderoben. Hatten lär fungera i både regn och sol. Lilltjejen ser verkligen ut att njuta där vid poolen. Tusen tack mamma Jenni för att du alltid delar med dig foton på dina söta döttrar.
Jag hoppas att mina fina bloggläsare njuter av sommaren i fulla drag.

This little girl has already a few RE-clothes in her garderobe. Thank you Jenni for letting me share this pic with my blog readers.

4 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Härligt! :-)

Shamu sa...

Nydelig hatt på nydelig jente, herlig sommerbilde! :-)

Maria sa...

Fin bild!

MinaMirakel sa...

Ljuvligt!/Åsa