Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 juli 2011

Flowers from Russia


Jag har tygnördat mig så mycket på sistone att jag känner att jag måste visa lite mer av de tygskatter jag hittat under de två senaste månaderna. Tyget ovan var i nyskick på rulle när jag hittade det. Det roliga var att tyget hade en liten lapp fastsatt med info på ryska. Jag antar alltså att det här är ett tyg från Ryssland (eller Sovjet för att vara mer exakt). Stilen är mera 50-/60-tal. Underbart mönster och färgsättning.

Jag delar med mig två meter av tyget i Linas Bloppis. Skynda om du vill ha en rysk raritet!

Wonderful vintage fabric from Russia (if I understood the tag right), 2 meters are up for sale in Linas Bloppis. You better hurry up if you want a piece of this rare fabric.

3 kommentarer:

Shamu sa...

Å det var morsomt og kjempefint! Herlig farge og ekstra gøy når man oppdager at det er en skatt. :-)

Unknown sa...

Ja det var supersött!

Unknown sa...

In my opinion on a custom copy system, I was able to provide numerous effective help and advice fake rolex watches. We now have recycled wholesale handbags which were solely fantastic. There is also a sizable not to mention numerous group wholesale handbags to pick from over the internet. Most people might actually buy before you slide ordering hublot replica sale over the internet. You're going to be calm with the help of audemars piguet replica sale not to mention vertu copy charge; they all are with every day customers' ordering capability. In a natural way, entirely calm aided by the good to boot. Preoccupied with information decision, artistry data, to illustrate all seams are actually aimed, typically the stitches is perfect, typically the artistry might be virtually all best not to mention utterly terrific, such rado replica not to mention vertu copy are actually same as amazing wholesale handbags not to mention Vertu, are able to show 99. 9% main wholesale handbags not to mention Vertu.