Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 juli 2011

Elephants and buttons

Mitt byxlager börjar bli fyllt nu. Jag är fortfarande lika förtjust i det här elefanttyget. Tråkigt att det inte göra i så många färger. Än så länge så har jag det bara i rött och brunt.
Klädda knappar är ursnyggt på kläder, de gör dem lite mer personliga och lite mer välgjorda. De här klöverknapparna har jag klätt för hand, det blev lite pill med att få klöverna mitt på. Snart lägger jag upp dem och några andra knappar i Linas Bloppis. Man kommer kunna köpa dem i små paket med sex stycken knappar.

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jättesöta byxor!/Åsa

Liberata sa...

ååh knappar!!!

Fangoria sa...

Ja det är svårt att tröttna på det tyget!! Härliga byxor, och knappar!

Ida sa...

Fina byxor!

FrökenFynd sa...

Vilka jättefina alster man hittar på din sida! Nu är sidan sparad så man hittar hit igen :)