Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

30 juni 2011

"Tam tam" by Paula Virtanen

Sällan man fyndar designtyg men ibland har man riktigt tur. Hittade två små längder av tyget "Tam tam" som Paula Virtanen designade för Fin-Helen någon gång under 70-talet. Jag har tyget från förr i annan färguppsättning men nu när jag äger båda så måste jag nog ändå säga att jag gillar bättre det i gröna nyanser. Vilket tycker du är finare?
Lovely vintage fabric that I bought a couple of days ago. The name of the fabric is "Tam tam" and is designed by Paula Virtanen for the Finnish company Fin-Helen.

5 kommentarer:

Shamu sa...

Jeg likte helt klart best det grønne. Sterke glade og gode farger.
Så heldig du er som fikk tak på disse nydelige skattene. :-)

Petra / Popetotrora sa...

Vilket tyg!! Ett sånt som man är lycklig minst en vecka efter att man hittat. :-)

Jes sa...

lyllos dig :)

n i n n u sa...

Grönt är bättre och tyget är från 1973-74.

Fröken Pimpinett sa...

Jag gillar det i grönt, men båda är sååå fina!