Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

23 juni 2011

Glad midsommar!


Gissa om jag blev glad när de här fina sommarbilderna damp ner i inkorgen. Superstort tack till mamma Catrin som skickat dessa till mig. En riktig sommartös i glad Retro Elephant hatt.

Jag vill också passa på och önska alla mina fina bloggläsare en riktigt glad midsommar. Hoppas vädret samarbetar och att ni får en trevlig helg i sällskap av vänner och familj. Tack för att ni gång på gång lämnar fin feedback till mig här på bloggen och på facebook. Ni är guld värda!

Summer girl in her new Retro Elephant hat, wonderful pictures sent by the girl's mom. Have a nice weekend my lovely blog readers!

5 kommentarer:

Aleisa Ribalta sa...

Alltså, helt otroligt. Kom det något?

Ullis sa...

Vilken härlig blogg du har! Så mycket söta kläder du syr och vilka fantastiska tyger!
Skön midsommar på dig!
Ullis

MinaMirakel sa...

Underbara bilder!/Åsa

Heilt spesiell sa...

Knallfin hatt og bilder!!

Hannah sa...

åh, vad somrigt fina bilder!