Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

05 maj 2011

SÖPÖ department

Alltid lika spännande att se när mina nya produkter dyker upp på min japanska återförsäljares webbsida. Hon får allt att se så coolt och fräscht ut. Klicka på bilden så kommer ni in till SÖPÖ department. Bilderna har jag lånat från webbsidan.


11 kommentarer:

Karin sa...

Cool! Hopps att du säljer riktigt bra!

CatarinasPatchworkSytt&Smått sa...

Vad roligt det måste vara för dej, du ska vara jättestolt för det är jättefina grejer!

Hanna sa...

Snyggt!!

ewa sa...

Ganska kul att den knallgula geishan verkligen är i fokus! Så fel var mina fördomar om deras fördomar om våra fördomar, fatta du? hahahahaha

Retro Elephant sa...

ewa, haha. Jag förstår faktiskt exakt vad du menar :)

//Lina

Unknown sa...

Ser ju jättefräscht ut!

Gila sa...

Men det är ju coolt, det du syr!

dorabella sa...

Häftigt! Du syr ju helt fantastiska saker!

E.R.R.Y sa...

Så coolt att du har en återförsäljare i Japan, måste kännas jättekul! Du är grymt duktig.

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Det måste vara himla kul att se sina saker bli omtyckta och handlade på andra sidan jordklotet :)

Lykke sa...

Så gøy!