Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

17 april 2011

100% syblogg...eller?

Så här på våren känner jag mig alltid kreativ. En stor del av min tankeverksamhet ägnas åt nya idéer och projekt. Då dagen tagit slut så fortsätter tankarna snurra vidare i mina drömmar. Det känns vekrligen skoj, kul att känna inspiration och skaparlust.
Ni som följt med min blogg under en längre tid vet att jag lite nu som då ploppar in ett och annat inlägg om något som inte alls har med sömnad att göra. Detta är nog också något jag kommer fortsätta med i framtiden. Men nu till min stora fråga, skall Retro Elephant bloggen förbli en syblogg eller är det okej att utvidga den till något mer? Jag känner att jag vill ha med något annat, kanske inredning, fotografi, tips, idéer och sånt. Flummigt. Samtidigt känner jag att jag inte vill blanda in allt för mycket under samma blogg. Kanske det helt enkelt är bäst om jag startar en ny blogg, vid sidan om RE-bloggen förstås. Den nya bloggen skulle i så fall handla om fina ting i min vardag, berättat i bilder. Väldigt förenklat men samtidigt väldigt exakt.

Vad tycker ni, alla förslag och idéer är välkomna. Nu vill jag verkligen bli BOMBADERAD av era kommentarer!

Please tell me what you think. Should this blog concentrate on sewing only or is okay to mix in some other ingredients, such as photography, interior design, retro stuff and more. Or is it better to keep this blog "clean" and instead start a new blog alongside with this one? Please spam me with your comments!

22 kommentarer:

Skrekk o Gru sa...

Hei. Jeg foretrekker rene syblogger, men det finnes jo mange blandingsblogger der ute så du får sikkert publikum uansett:)

Gila sa...

Blanda gärna. Trevlig påskhelg!

Kiiromi sa...

Personligen tycker jag det är helt ok att blanda om du fortsätter med din sköna stil. Kanske övervägande sy och tygblogg men med inslag av annat gott?

Du känner nog bäst vad som passar dig och det är ju för din egen skaparlust och kreativa sida som du bloggar. Never sell out ;)

/Mia :)

Petra / Popetotrora sa...

Eftersom jag själv älskar alla former av pyssel så får du gärna blanda hej vilt med olika kreativa alster, tips och idéer!

Kör på bara och känn efter, om ett tag. Blir det för spretande kan du kanske starta en till blogg, men prova att ha allt i samma, tycker jag. :-)

Retroknappen sa...

Personligen tycker jag inte att lite blandning gör något. Det blir ofta bara trevligt, men självklart är det du som ska bestämma vad som passar dig.

a-Luna sa...

Blanda gärna =)

Lotten sa...

För min del så får du gärna blanda!

hanna sa...

jag tycker du kan blanda! det är ju alltid kul med inspirerande foton och annat pyssel.

Fiff sa...

tycker också du kan blanda. lite mer "fyllnad" skadar nog inte :-)

Klockarbarn sa...

Jag tycker att du kan blanda.

MinaMirakel sa...

Visst får man blanda, det tycker jag kan bli kul./Åsa

Liberata sa...

håller med, BLANDA fritt! Lättare att läsa alt under en blogg ;) Bara du inte glömmer bort allt sy stuff :)

Cia sa...

Jag tycker inte du ska blanda upp den här bloggen för mycket, åtminstone inte med sådant inte som rör RE/sömnad/retrotextilier etc. Om det blir för blandat så kommer det inte vara lika tydligt vad Retro Elephant är för någonting.

Däremot får du väldigt gärna starta en till blogg, den skulle jag absolut läsa!

rett og vrang sa...

Du verden!Hvem skriver?Hva vil du?Jeg strikker på maskin,men skriver om det jeg vil på min blogg!Alltid godt med noe nytt på bloggene...
Hilsen en gammel dame...

Ewa sa...

Jag tycker gärna du kan blanda in annat. Vore bara kul!

kråkspark sa...

Eftersom det är en blog är det ok att skriv om lite var som faller en in, tycker jag. Såvida du inte har tänkt att det bara ska behandla ditt företag.

SiriR sa...

Bland gjerne!
Spennende aa se hva annet kreativt du lager:)

designofluna sa...

Jag tycker att du ska blanda upp bloggen med andra inlägg om du vill. Jag har haft samma dilemma med min blogg. Jag skulle bara skriva om mina projekt där och så hade jag en anna blogg där jag skrev om annat som hände i mitt liv. Men det tog för mkt tid och energi vilket ledde till att båda bloggarna blev lidande. Så jag slog ihop allt till en blogg.
Kram Malin

lilla hjärtat sa...

Jag tycker du ska fylla din blogg med det du vill.....jag tycker bara det är trevligt att läsa andra tankar och ideér ibland.
Glad påsk!

Fröken Pyssel sa...

Blanda gärna, men helst med kreativa grejer :-)

Made by Ina sa...

Låter som du är inne på en liknande blogg som jag.
Min är mest om mitt syande men ibland är det ju så att man har andra intressen. På nått sätt återkommer jag hela tiden tillbaka till syandet. Så därför är min blogg om allt möjligt.
Tycker du med ska ha en sådan, jag gillar bloggar som det händer lite olika saker i inte rentav om samma hela tiden. Det blir mer personligt om man blandar tycker jag ;)

Ha en bra helg

kram Marina

Anonym sa...

Hei!
Eg synes at det kan vere inspirerande med ein blanda blogg, iallefall visst det blir om andre kreative prosjekt og gjerne interiør også. Trur det blir gøy med variasjon:-)