Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

31 mars 2011

A pattern to die for


Om jag inte minns fel så är det här ett gammalt Ikea tyg från 70-talet, underbart är det hur som helst. Jag undrar om färgkombinationen rött-vitt någonsin kan slå fel? Pennfodralet finns att köpa här.

I love this pattern. The color combination red-white is always a true success! Buy it here.

8 kommentarer:

od Andulky sa...

Underbar!
Älskar dina börsar!!
/Anna

Pernilla sa...

Jätte snygg, älskar tyget!!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, det där mönstret är verkligen fint! Har försökt knipa ett sånt tygpå Tradera två gånger men fick lägga mig i budandet båda gångerna.

CatarinasPatchworkSytt&Smått sa...

Jättefin!, men det är alla dina grejer :)Härliga mönster och färger.Jag har dej på min blogglista och tittar in då och då.

MinaMirakel sa...

Jättefin, klassiskt med rött och vitt!/Åsa

Kiiromi sa...

Såå himla snyggt och snygg börs också.

/Mia :)

Helena sa...

Superduperläcker!!!!

Anonym sa...

helt underbar!läskar verkligen tyget :)