Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 mars 2011

Karameller


Tänk vilken tur man kan ha ibland. Först sprang jag på den röda duken och kort därpå den blåa. Nu har jag två härliga dukar som jag tänker göra om till två tygtavlor som skall hänga bredvid varandra i min arbetshörna.

Lucky me, I found two wonderful vintage table clothes of the same pattern. Now it's time for some decorating in my home.

4 kommentarer:

Lotten sa...

Mm vilka härliga karameller!

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Viket fynd, superfina! Du vet antagligen inte designern?

Liberata sa...

åh nice ! !

Kiiromi sa...

Jaa vilka härliga fynd.

/MIa :)