Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 februari 2011

Schyssta pasteller


Jag har börjat gilla pastellfärger allt mer. Förr ignorerade jag alla pastellfärgade tyger men nu har jag faktiskt köpt två ljusblå och två ljusrosa (de andra två visas snart). Jag tror inte att jag kommer börja sy ett plagg i enbart pastellfärger men det kan vara snyggt att blanda starka och mörka fäger som t.ex. brunt med pasteller. Vi får se vad jag hittar på.

Sen vill jag också tipsa om att jag fyllt på Linas Bloppis med massor av nya vintage tyger. Gå in och kika!

Trevligt veckoslut till er alla!

I'm starting to like pastel colors more and more. It's nice to combine a soft pastel with a darker color.

Have a nice weekend everyone!

7 kommentarer:

SiriR sa...

Ja litt pastellfarge kan jo være fint!
Blir spennende å se hvordan du skal bruke dine pastellstoffer:)

God helg til deg også.

MinaMirakel sa...

Jättesöta tyger!/Åsa

dajj sa...

Jättefint med lite pastellfärger! Känns vårigt. ;)

Tack för din kommentar hos mig! Självklart blir jag bara glad ifall du vill lägga till mig. Och jag lägger gärna till dig med. =)

Ha en skön fredag!

Slow-Eva sa...

Brunt passar till det mesta. Superfint med rosa och t.ex. turkost :)

Kiiromi sa...

Är likadan, pastellerna kommer smygande mer och mer här hemma.

Trevlig helg!
Mia :)

Strikkefanten sa...

Hei! Så fint at jeg fant bloggen din. Her var det mye spennende å se. Jeg kommer nok innom igjen:-)

Hannah sa...

jag skulle inte ha något emot att ha en börs eller dyl. i det turkosa tyget. superfint! :)