Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

20 februari 2011

Mr. Morris


Jag tycker Herr Morris förtjänar ett alldeles eget inlägg här på bloggen. Morris fick jag i julklapp av min älskling. I ryggen finns minneslappar som man kan fästa i munnen. Snygg och praktisk. Tyget i bakgrunden är nytt, vilka härliga vårvibbar man får.

Mr. Morris deserves an own blog post. A smart memo holder with a mouth where you can attach the memos.

8 kommentarer:

Aleisa Ribalta sa...

Så kul! och vilket tyg!

MinaMirakel sa...

tyget bra älskar jag!/Åsa

Anonym sa...

Vilken rolig grej Herr Morris :D

Håller med föregående, riktigt snyggt tyg!

Lotten sa...

Herr Morris är cool... men tyget är underbaaart!

Kiiromi sa...

Mr Morris, va söt han är ;).

Jaa, tyget!! Like it a lot.

/Mia :)

Sofie sa...

jättefin! jag diggar då man kombinerar praktiskhet med estetik.
Filten du sytt är också fantastiskt fin!
S

Hannah sa...

haha, vad mysig! (:

Petra / Popetotrora sa...

Ja, han förtjänar allt ett eget inlägg. Det tycker jag tyget i bakgrunden gör också. Superfint! :-)