Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 februari 2011

I miss your feedback!

Retro Elephant bloggens läsarantal ökar hela tiden stadigt, vilket är väldigt kul. Bloggen drivs till stor del tack vare den fina feedback ni läsare lämnar mig. Så en liten påminnelse till er där ute, jag blir jätteglad om ni orkar lämna en liten kort kommentar. Era kommentarer inspirerar mig att ta itu med nya projekt. Sen vill jag också passa på att tacka er alla som stöder Retro Elephant via bloggen, facebook (hela 102 fans nu!) och med beställningar, det betyder mycket för mig!

Just nu söker jag nya, inspirerande bloggar som jag kan uppdatera min blogglista med. Har du en kreativ blogg som du vill att jag länkar till från Retro Elephant, lämna då en kommentar under inlägget. Jag uppdaterar min lista med många nya men det kan hända att inte alla ryms med. Ni andra får också givetvis lämna en kommentar så man kan spana in lite nya, sköna bloggar.

Här kommer tre nyinköpta tyger, varsågod och njut :)


This blog is driven on the basis of the feedback you readers leave. Please feel free to say a word or two anytime, I love reading comments. I also wanna thank you all who support Retro Elephant through this blog, facebook and by making orders, that means a lot to me!

If you want to be a part of my bloglist, please leave a comment here. And for everyone else, leave a comment so I can find your blog as well :)

50 kommentarer:

rockefår sa...

Hei, jeg tror jeg har lagt inn kommentarer her tidligere, men gjør det så absolutt gjerne igjen.

Du lager mye fint i de vakreste og kuleste retrostoffer. Jeg digger jo retro og du har etter det jeg vet en ordentlig gjennomført stil der.

Min blogg er ikke hyppig oppdatert i det siste, da jeg desverre mangler litt overskudd til å sy nå en liten periode, men håper det retter seg om en liten stund. Men enn så lenge er det endel fra tidligere. Velkommen på besøk om du vil!

Mvh Elisabeth "Rockefår"

Siri... sa...

tips: de finaste tygerna och kläderna jag sett finns hos www.nusse.nu

Hawk and Weasel sa...

Hej, men man kommenterar ju inte eftersom man omdelbart måste gå och sy lite själv efter att ma nläst din blogg.

Jag tänkte helt fräckt propagera lite för min nya blogg (och den gamla med, för den delen.)
www.vararar.wordpress.com, en blogg där jag skriver om återvinning (av tyg, till exempel) och andra godhjärtade saker.

Villa Ko sa...

Du er velkommen her:
http://kammaogko.blogspot.com/

Jette / Kamma og Ko

Gosing sa...

Fina tyger! Du e välkommen in till mej oxå : http://www.kreativamamman.blogspot.com

Vecka - Vecka sa...

Hej!
Brukar nog kommentera emellanåt, och tycker du har en så fin blogg! Du får gärna länka till mig!
http://inspirationm.blogspot.com/

Anna sa...

underbart härliga tyg, jag har en blogg som handlar om mycket håller på att ta mig för att sy mer än vad jag gör.

Knuffodragen sa...

Hej! Du får gärna kika in på min blogg knuffodragen.blogspot.com . Jag följer dina bloggar och blir glad av all färg som finns här : )

Anonym sa...

Hit återkommer jag ofta! Kanske dock oftast utan att lämna kommentarer...
Jag är gärna med på din blogglista.

MinaMirakel sa...

Ja visst är det kul att få kommentaren på det man gjort, brukar nästan alltid kommentera nya inlägg på dom jag har i min blogg lista!/Åsa

Trine (groovy baby) sa...

Jeg kigger også ofte forbi, men får for sjældent kommenteret på dine skønne sager.

kram
Trine

groovybabyandmama.blogspot.com

Nilla sa...

Du får gärna kika in hos mig! Jag tittar in här då och då och beundrar det du gör. Framförallt de härliga börsarna!

Linnosaurus sa...

Hei,

følger bloggen din for å se på alle de nydelige tekstilene du får tak i, tror mange av disse er vanskelige å få kloa i her i Norge. Syr ikke så mye sjøl, men litt, og har planer om å sy mer i fremtiden! I mellomtiden samler jeg på tekstiler og bilder jeg finner på inspirerende blogger som din;)

Enig i at det er hyggelig å få kommentarer fra de besøkende på siden, jeg burde generelt bli flinkere til det. Takk for påminnelsen!

Hilsen Linn

Besøk meg gjerne hos
http://linnosaurus.blogspot.com/

Lotten sa...

Mm vilka härliga tyger du har köpt in! Det översta fick mitt hjärta att lå ett extra slag ;-)
JAg följer dig via Blogglovin så jag missar inte ett endaste av dina inlägg...

Kraam Lotten

annas alster sa...

Ja man är så dålig på att kommentera, trots att man ser så mycket fint och vet att en bloggare lever på kommentarerna!

Du är duktig och retroinspirerande!

Kool Inka sa...

Hej, är själv också dålig på att kommentera andras bloggar trots att jag läser en del och även denna. Men jag ska bättre mig :)

Du får gärna länka till min syblogg:
http://koolinka.blogspot.com/

Fröken Fräken sa...

Och jag smyger också omkring här hos dig. Du gör så mycket fint!

Nusse sa...

det översta...åhhhhh!

Madelene sa...

*kikar in*

Pernilla sa...

Brukar smyga in på din blogg ofta men glömmer ofta att lämna kommentar.D u gör så underbart fina små börsar och nessisärer. kolla gärna in min syblogg.www.dorabella.se

SinikkaLeena sa...

It is little bit harder to leave a comment in foreign language than in mother tongue. Even though I do understand both swedish and english. I use to visit your blog every time you post something.

My blog is a life-style blog about a family living and renovating an old country-house. There are also hand-crafts, collecting (retro, too) and design. I have written only in finnish since now but I am trying to write more in english little by little.

Hanna Engkvist sa...

Du får gärna ta en titt på min, jag har inte så många läsare än vad jag vet, men jag har bl a ett tips på hur man syr en utstående ficka på en haklapp utan att det blir veck. Jag prenumererar på din fina blogg i alla fall. :)

Mirre Syr sa...

Visst värmer nya kommentarer och man blir så glad för feedback!

Du har så fin blogg! :-)

Välkommen till mitt krypin i bloggosfären!

/Mirre

Hanna P S sa...

Hej!
Jag följer dig och inspireras ofta! Har en egen ganska ny blogg om vad jag syr, välkommen att kika där.

Kiiromi sa...

Ojoj vad mycket fint du hittat!

Tack för besöket hos mig och de fina orden. Som du sa, det värmer verkligen och peppar en att pyssla på.

/Mia ;)

finnkids sa...

Kul att du hittat min blogg och roligt med dina kommentarer! Det betyder mycket att få uppskattning för det man skapar på sin blogg! Häftigt att du hittat lika tyg som jag hade i mitt senaste inlägg.I rött är det säkert ännu finare! Fina tyg du hittat, det i rosa gillar jag bäst! Tycker att man hittar snyggare tyger i Finland än här i Sverige. Dessutom är de mycket billigare i hemlandet. Kring jul hittade jag en massa fint i Jakobstad och Kokkola, bl a Tampella-tyg i rött och vitt med körsbär! :-) Sicket fynd! :-) Ha en trevlig kväll!

God som Grønn sa...

Heihei, vet ikke om du har vært innom hos meg før, men du er i alle fall hjertelig velkommen tilbake nårsomhelst : D

Jeg har en GiBort du kan være med på akkurat nå!

Frøken Grønn

Petra / Popetotrora sa...

Härliga tyger du hittat! Som vanligt! Jag förstår inte var du hittar allt?!?

Om du vill få du gärna lägga till min blogg på din blogglista!

Ha en bra dag!

Lina OJ sa...

hej hej, jag brukar titta in härdå och då. du får gärna kika in hos mig oxå om du vill ju./lina.oj

Retrobaby sa...

Jeg har fulgt bloggen din lenge og kjøpt stoffer fra bloppisen din også, men jeg er for dårlig til å legge igjen kommentarer, dessverre. Jeg skal prøve å bli flinkere, både her og andre steder! Sjekk gjerne ut min blogg (som handler mest om strikking). :)

Miia sa...

På krokiga vägar hiitade jag hit till din blogg: via en bekants, väninnas blogg :)-vilken ljuvlig blogg!Härliga tyger och kreationer! Blev på gott humör och tipsa vidare till mina FB vänner :) ! Jag håller på med ett helt annat skapande men varsogod och kika in på min blogg om livet och miia-smycken.
Hit sticker jag mig in på nytt!

Lowella sa...

Vilka härliga tyger du har hittat!
Kikar in här titt som tätt men är väl dålig på att kommentera (Skäms) men det är väl lite som nån annan oxå skrev; man blir så inspirerad att man dyker iväg till tyghyllan direkt efter besöket ;) Du gör såååå mkt fint!

Gerda sa...

haha, vilken feedback =)

Du finns föresten med i min favvolista nu, men är jag i din..? ;)

Hoppas du får en underbar helg!

Erica sa...

av en slump hamnade jag här på din blogg. Vad mycket fint du gör, och det översta tyget fick mitt hjärta att slå några extra slag. Kolla gärna min blogg, ganska ny men har ändå hunnit få ihop några syrelaterade inlägg!

Anonym sa...

Fick en ljuvlig RE-börs i julklapp, love it! bloggen är också ljuvlig!

Ellie www.smalek.se

hananah-hananah.blogspot.com sa...

du är duktig på det du gör syster! :)

Karin sa...

Du får gärna länka till mig, så länkar jag till dig! :)

Slow-Eva sa...

Jag läser ibland men är kanske dålig på att lämna kommentarer. Ska bättre mig :) För visst är det kul att få kommentarer!
Nu ska jag försöka leta upp din beskrivning om hur du gjorde egna namn-lappar som jag har för mig att du visat för länge sen.

Camilla sa...

Vilka fina tyger du fyndat!

Lykke sa...

Jeg leser ofte bloggen din, og skal bli flinkere til å legge igjen kommentarer.

Keep up the good work, du er inspirerende!

Du må gjerne linke til min blogg, jeg har linket til din ganske lenge :)

HannasHörna sa...

Hej!

Vilka fina tyger. Så härliga färger!

Ha en fin helg!

Kram/Hanna

Moi! sa...

Håller med alla föregående kommentarer om din härliga blogg! Du får en award av mig som uppmuntran på vägen! Länkar till dig fr mitt inlägg.

Marie sa...

Du gör så fina saker.Underbara tyger! Börsen jag köpte gör mig glad varje gång jag ser den!
Länka gärna till mig.

Cilla sa...

Tittar in varje gång du uppdaterar, lämnar inte så ofta en kommentar men du inspirerar mig trots att vi inte har samma stil. Jag blir glad och uppiggad av dina färgsprakande kreationer.

Strömming sa...

Hej hej
Jag läser också din blogg regelbundet! :D

Marika sa...

Hejsan!
Har aldrig kommenterat förut (tror jag)men jag läser din blogg ofta :)
Nu är min blogg inte alls retroinspirerad utan väldigt nutida men i mitt senaste inlägg hade jag en efterlysning, kanske du kan hjälpa mig att identifiera klädpåsen???
Hälsar Marika
(http://ikasyr.blogspot.com)

::: Koolon : sa...

Hej! Jag har nog aldrig kommenterat förut, men jag följer din blogg slaviskt. Jag har länkat till dig från min blogg, det vore jättekul om du ville länka tillbaka :)

Anonym sa...

Hej hej!

Jag bloggar om allt jag handarbetar. Jag vill göra allt, men har inte tid. Hinner dock med en hel del. Gillar din blogg.

Anonym sa...

backlink check seo expert backlink service backlink building service

Made by Ina sa...

Hej hej!

Jag följer dig via facebook och tittar in till dig då och då.
Och du inspirerar mig ;)
Hoppas jag ska inspirera dig ;)
www.lucats.se/pyssel
Made by Ina

Marina