Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 februari 2011

Animals of the jungle


Igår lyste flitens lampa hemma hos mig. Jag satte och sydde en stor del av dagen och fick många beställningar klara. En av de roligare beställningarna var de här två omlottsklänningarna som skall till en barndomsväns två söta töser. Hoppas de kommer bli omtyckta!

TACK till alla er som lämnade en kommentar i mitt förra inlägg, verkligen jättekul att få se vem som läser bloggen. Under helgen kommer jag gå igenom alla kommentarer och uppdatera min blogglista. I fortsättningen får ni givetvis vara lika flitiga med att lämna kommentarer :)

I finished a lot of sewing projects yesterday. These dresses are for the daughters of my childhood friend. Hope the girls will like them!

Thanks to all of them who commented on my previous blog post. I'm going to update by blog list soon.

11 kommentarer:

Vindling sa...

Underbara klänningar. Tyget är ju bara heeeeelt bedårande!

Anonym sa...

Jättesnygga. Klart hon blir nöjd...

Petra / Popetotrora sa...

Ääälskar tyget!! Jag köpte samma tyg av dig för länge sen fast i mer brunaktiga färger. Gillar det hu rmycket som helst (sorgligt nog är det slut nu), men detta i klara färger var ju ännu finare!!

od Andulky sa...

Helt underbara!!

carola sa...

härliga färger och mönster!

Hanna Engkvist sa...

Vilket fantastiskt tyg, så fint det blev! :)

MinaMirakel sa...

Fantastiskt kul tyg, jättefina klänningar!/Åsa

Älskade Hjärtegryn ® sa...

Underbara klänningar i snyggt tyg :)

Liberata sa...

åååh kan inte vänta på att posten kommer med dem :) Di blev ju jättesköna! tusen tack! och ja jag läser ju din blogg :)
h.jenni

rockefår sa...

Kjempesøte kjoler, i et morsomt og detaljrikt stoff!

Retroknappen sa...

Underbart tyg alltså! Var det du som hade det på bild på fb i Vi som älskar 60-70.... nyss? Har du en bit att sälja så är jag VÄLDIGT intresserad! ; )