Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 januari 2011

Nytt år och nya tag

December var en stressig månad för min del så bloggen lades till sidan och skolan prioriterades. Jag tänkte att det inte gjorde så mycket eftersom jag hade ett låååångt lov framför mig. Pysselbehovet var stort efter den stressiga hösten och idéerna var många. Sista tenten avklarad och lovet var framför mig. Med perfekt tajming går jag och blir sjuk, big time. Inflammation i matstrupen är inget farligt men ack så otrevligt. Nu är jag äntligen på fötterna igen och lovet är ännu inte slut!

Ni som följt med min blogg en längre tid vet att jag flyttar runt en hel del. Jag har bott i tre olika lägenheter inom loppet av två år för att sedan återvända till den första lägenheten jag bodde i. Om allt går som jag hoppas och vill så kommer det bli en till flytt inom en relativt nära framtid. Därför var ETT av mina nyårlöften (som skall vara realistiska) att göra av mig med en hel del av mina prylar. Jag har tendens att samla på mig en del och fästa mig vid saker. Mycket av det som jag gör mig av med är gamla retro saker och tyger och säljs därför i Linas Bloppis. Lägger upp så fort jag har tid och lust.

Först ute i Linas Bloppis blir den efterfrågade retrotapeten från 70-talet. Säljer den eftersom jag själv inte kommit mig för att göra något av den. Här hittar du den.

Säljer även fem stycken mycket söta retro kaffekoppar av finska kvalitetsmärket Arabia.

4 kommentarer:

Ragnhild sa...

Jättefin tapet!

MinaMirakel sa...

Cool tapet, det kan säkert bli något fint av den!/Åsa

Gerda sa...

Fantastiska prylar, kliar i fingrarna av köplust..

Nåväl, tänkte bara fråga om du har lust att vara med på min länk/inspirationslista? Jag gillar din blogg och rena stil skarpt!

Retro Elephant sa...

Gerda: Jag är gärna med på din länk/inspirationslista. Lägger med dig i min :)

//Lina