Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

19 december 2010

Vackra papper


Svårt att blogga i juletid när man inte vill avslöja presenterna. Därför får ni nu istället njuta av de fina papprena som jag köpte när jag var i Stockholm senast. Lite kär är jag allt i de små grisarna.

Wonderful wrapping papers that I bought in Stockholm.

8 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

jag förstår dig, gris-pappret var såå fint!

Scandinavian Retro sa...

Great gift wrapping with lovely prints:)

Anonym sa...

älskar pappren!!Måste nog åka dit och handla någon gång!!

Jenny sa...

jag gillar dina börsar, men skulle vilja sy mig en egen. Var köper du dina byglar. De är nämligen mycket snyggare än dejag i hittar på Panduro?

Retro Elephant sa...

Jenny: De är köpte här i Finland i en liten lokal handarbetsaffär. Tror att man också kan hitta dem på Ebay.

//Lina

Anonym sa...

Varifrån i Stockholm kommer pappren? Jättefina är de :)

Retro Elephant sa...

Kära "Anonym" de är köpta på Lagerhaus, 4 rullar för 100 kr (8m/rulle=skitbilligt). Helt klart de sötaste pappren jag sett! :)

//Lina

Hanna sa...

Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar du mina senaste shoppingfynd, lite låttips osv.. Ha en trevlig kväll!