Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

06 december 2010

Christmas with Kati Kiiskilä


Beställd julkudde med svart baksida och svart RE-tag. Det är ett av de finaste tyger jag sett på länge. Tyget har jag bloggat om tidigare men för er som missat så kan jag säga att det är designat av Kati Kiiskilä, troligtvis på 60-talet. Passade dessutom riktigt fint till en kudde med lite jultema.

Har ni sytt/pysslat något kul och juligt i år?

Cushion ordered by a customer in one of my absolute favorite fabrics, desgined by Kati Kiiskilä. It has a black backside and a black Retro Elephant tag.

6 kommentarer:

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Ojoj vilket vackert tyg. Blir riktigt avundsjuk ...

annas alster sa...

Hej elfanten! Jag har faktiskt också pysslat en julkudde, det var fasligt roligt. Och fin blev den, liksom din!

Solveig Lövendahl sa...

Underbar kudde! Jag har precis sytt två julkuddar av ett lite roligt 70-talstyg med pepparkakor, hjärtan och grisar. Inte lika snyggt som ditt, men lite kul ändå.

Åsa Tidqvist sa...

åh så fint tyg!

od Andulky sa...

Grymt snygg!!

Retro Elephant sa...

Tack tack snälla ni!

//Lina