Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 november 2010

Uppgraderade klädetiketterTusen tack för alla som kom med råd och tips i ett tidigare inlägg om klädetiketter. Jag utvärderade alternativen och gjorde ett beslut. Jag är väldigt nöjd med etiketterna, tryckkvaliteten är mycket hög och färgerna fina. Nu saknas det bara ett litet stansat hål i etiketten, OBS 250 st hål :)

Om ni själva vill göra etiketter så kan jag tipsa om de olika internetbaserade företag som erbjuder diverse trycktjänster. Mina etiketter är helt vanliga visitkort, mycket billigare, bara att stansa ett hål.

4 kommentarer:

Aleisa Ribalta sa...

Gud så fina! Hos Vistaprint, eller?

Retro Elephant sa...

Ja, efter många om och men så beställde jag från vista print. Bra service och kvalitet.

//Lina

Hello sa...

Lägg dem på hög och tryck hål med ett hålslag. Jag tror jag gör 6-7 st samtidigt så i alla fall.

De är fina!

hannah sa...

superfina!