Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

02 november 2010

Symaskinernas Rolls Royce


Det är ju inte precis så att jag är i behov av en ny symaskin, eller är jag? Jag trodde inte man kunde bli imponerad av designen på en symaskin, här ovanför ser ni undtantaget. Jag har varit väldigt nöjd med min nuvarande Bernina så jag har inga planer på att byta märke. Kanske man borde byta ut sin gamla trotjänare mot denna? Leka med tanken kan man ju alltid men smakar det så kostar det!

I didn't know it was possible to combine design and sewing machines, i like the result! I'm a proud Bernina owner and I would never choose another brand. It would though be nice to upgrade my old machine with this one.

2 kommentarer:

Babushkadockan sa...

Berninas 380 är fin, kan även rekommendera Aurora.

::Moia sa...

Jeg har nok andre favoritter hva gjelder symaskin, men jeg elsker symaskiner, og har ikke mindre enn 8 stk, jeg tror det kalles mani;)

Jeg har en aldri så liten give away på bloggen, så titt innom hvis du ønsker, og god helg:)