Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 november 2010

Några funderingar

Har ni några bra tips om var man kan beställa billiga och bra "hänglappar" till sina produkter? Jag har funderat på att beställa visitkort som jag själv stansar hål i för snöre. Etsy har fina lösningar men det blir ett alldeles för dyrt styckpris.
En annan sak som jag funderat på är klädetiketter som man syr fast på plagget. Jag har ju själv tryckt mina nuvarande för hand men funderat på att kombinera de med en specialbeställd variant. Etiketter kan vara tryckta eller vävda, så länge de håller maskintvätt. Ett annat krav är att jag själv måste få välja designen. Var har ni beställt era? Har ni varit nöjda med kvaliteten och priset?

Alla tips och förslag är varmt välkomna!

7 kommentarer:

Kaja sa...

Minibusiness-cards från Moo är det många som har: http://us.moo.com/products/minicards.html

Själv kör jag med die-cuts med klistermärken.

Namnband från mera.se. Hälsa från Kaja för lite rabatt lovade de. Men, då måste man beställa MÅNGA. 500+ i alla fall. Annars så vet jag att det är många som beställer mindre kvaniteter från Etsy. Typ max 300.

Palven sa...

LunaDsign beställde ursnygga namnlappar från Premiemax AB.

fante sa...

Visitkort från Unitedprint.fi (underbar service, bra pris)

Namnlappar från World Wide Label (också nöjd med dem)

Bente Simone sa...

Jeg bestilte visittkort fra optimalprint, enkle å lage, flare valgmuligheter og kan legge inn egne bilder/logo... Ikke veldig dyre og ofte en eller annen kampanje.

Navnebåndene mine er fra minanamnband, men er uten bilde... vurderte logo, men de ble ganske dyre da. Og når jeg trengte lappene fort og logoen ikke var klargjort etter deres specs, så ble det uten. Er veldig fornøyd med kvaliteten på dem...

Strömming sa...

Jag gjorde som du tänker. köpte visitkort och stansade hål i själv.

Mina nya namnband har jag köpt från World Wide label. Då kan man få dem som man vill ha dem och det var helt OK tid (lika lång tid som mina namnband!)Bra pris också. Fick 300 + 600 för knappt 1000 inkl frakt.

Mirrezz sa...

som de flesta säkert vet har ju vistaprint gratis visitkort,man får 250st men bet för portot.

Retro Elephant sa...

Tack för alla fina tips! Det slutade med en "hänglapps" beställning från Vistaprint, får se hur de blir.

Om ni har fler förslag angående tygetiketterna så dela gärna med er :)

//Lina