Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

27 november 2010

Black interior design


Ett nytt tyg som jag gjort en tygtavla av. Tyget är ett handryckt kvalitetstyg från 70-talet. Tavlan är 80 x 100 cm stor.
För en tid sedan fick jag min första Marimekko skål, tycker väldigt mycket om dem och jag gissar att jag inte kommer nöja mig med en. Den första i samlingen blev den stora, svarta.

Sen vill jag också passa på att önska er alla en riktigt trevlig lilla jul! Ikväll skall jag städa och fixa julstämmning i min lilla lägenhet. Sen bara njuta!

A huge canvas made of a high quality fabric from the 70's. I got the black Marimekko bowl a week ago. I love them and I'm quite sure I'll soon buy other colors as well.

4 kommentarer:

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Fint tyg!! Du kommer säkerligen inte att nöja det med en, det är något konstigt med dem för man vill ha flera. Jag har 6 och vill ha fler ... En riktigt mysig Lilla Jul till dej :-)

MinaMirakel sa...

Jättefint tyg, passar ju bra till en tavla!/Åsa

hannah sa...

skålen var supersnygg!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.